Diensten

Van de Haar is meer dan een bedrijf dat alleen maar dak- en wandbeplating levert en monteert. Daar is het wel mee begonnen. Maar in de loop der jaren zijn hier de nodige diensten bij gekomen. Om u van dit pakket een indruk te geven hebben we ze op deze pagina even overzichtelijk  onder elkaar gezet.


Nieuwbouw

Wij voorzien uw (nieuwbouw)project van alle mogelijke systemen op het gebied van vezelcement golfplaten, sandwichpanelen, damwandprofielen, zetwerken, etc. Om een compleet pakket aan te kunnen bieden verzorgen wij desgewenst ook de levering/montage van dak- en wandgordingen, stalen gordingen, betonpanelen. Het voordeel voor u is dat maar 1 partij voor hoogwerkers, kranen, veiligheidsvoorzieningen, etc. hoeft te.. Meer lezen »


Bedrijfspandrenovatie

Ook voor uw bedrijfspandrenovatie kunt u bij ons terecht. In nauwe samenwerking met aanverwante (familie-)bedrijven kunnen wij voor u het gehele traject van ontwerp, aanvragen van vergunningen, maken van rapporten, sanering van asbesthoudende materialen, verzorgen. Op deze manier hebben we al veel renovatieprojecten uitgevoerd. Wij begrijpen dat tijdens een bedrijfspandrenovatie de processen veelal doorlopen. We zullen.. Meer lezen »


Asbestrenovatie

Vanaf juni 2014 presenteren wij u de combinatie van de Haar Asbest – van de Haar Dak- en wandbeplating. Voor een grondige, duurzame en efficiënte asbestrenovatie van uw dak of wand! De kracht van deze combinatie is even simpel als uniek: 1 team van mensen die alles wat met uw asbestrenovatie te maken heeft van A tot.. Meer lezen »


Taxatie en herstel

Indien er schade aan uw pand is veroorzaakt, kunt u contact met ons opnemen. De meest gangbare benadering voor schades is dat wij deze eerst komen opnemen. Na de taxatie volgt het op korte termijn afgeven van een offerte (eventueel rechtstreeks naar de verzekeraar). We doen vervolgens onze uiterste best om op zeer korte termijn de.. Meer lezen »


Brandscheidingen

Brandpreventie is een actueel en belangrijk onderwerp. Omdat de schade vaak veel groter is dan de waarde die door verzekeraars wordt uitgekeerd, is voorkomen beter dan genezen. In het bouwbesluit (versie april 2012) worden de minimale eisen gesteld aan brandveiligheid. Brandscheidingen is daarbij 1 van de onderwerpen die aan bod komt. In sommige gevallen (bijv. op.. Meer lezen »


Zonnepanelen

Zonne-energie is mooi, schoon, stil en 100% duurzaam. Om ons pakket van diensten compleet te maken, kunnen wij voor u in samenwerking met aanverwante bedrijven uw zonnepanelen systeem realiseren. De voordelen hiervan zijn dat op deze manier kostenbesparend gewerkt wordt. Verticaal transport, montagemensen en veiligheidsvoorzieningen zijn toch aanwezig. Verder is 1 aanspreekpunt voor veel mensen.. Meer lezen »


Ongedierte preventie

In elke sector is het van belang dat ongedierte zoveel mogelijk geweerd wordt. In de voedings- en agrarische sector is het zelfs wettelijk geregeld. Daarom is het belangrijk uw nieuwe pand zo te bouwen, dat ongedierte geen kans heeft binnen te komen. Met name bij hoekstukken, aansluitingen en onderbrekingen is het daarom van belang een.. Meer lezen »