Projecten

In de ruim 13 jaar dat Van de Haar inmiddels opereert, zijn er uiteraard de nodige projecten gerealiseerd. Op deze pagina vindt u een kleine selectie van in het verleden door ons gerealiseerde nieuwbouw projecten. Voor actuele projecten klik hier.

  • Klik hier voor een selectie van door ons gerealiseerde bedrijfspandrenovatie projecten.
  • Klik hier voor een overzicht van in het recente verleden uitgevoerde asbestrenovatie projecten.

Nieuwbouw bedrijfshal met kantoor TPC te Emmeloord

In Emmeloord hebben wij de beplating verzorgd voor nieuwbouw bedrijfshal met kantoor voor The Potato Company (TPC). TPC coördineert de verkoop en introductie van nieuwe aardappelrassen en is actief in de productie van en handel in biologische aardappelen. TPC werkt samen met een netwerk van agenten in meer dan 50 landen. Project-informatie Leveren en monteren.. Meer lezen »


Nieuwbouw bedrijfshal RCS Railpro te Hilversum

Het Rail Service Center van Railpro in Hilversum levert spoorwegmaterialen. Voor de nieuwbouw van een bedrijfshal heeft Van de Haar Dak-Wand de dak-en wandbeplating geleverd en gemonteerd. In deze hal staan machines voor bewerkingen aan spoorwegstaven. Project-informatie Leveren en monteren van: Stalendakplaten in het profiel 158.250.750 HR Lichtstraten van 5m x 5m en 8m x.. Meer lezen »


Jumbo-bewaring Amicus Noordoostpolder

Nieuwbouw bewaring Amicus te Rutten Als je deze bewaring zie, heb je het idee dat je in het buitenland bent. Voor deze Jumbo-bewaring in Rutten in de Noordoostpolder heeft Van de Haar de dak- en wandbeplating verzorgd. Deze bewaring heeft een oppervlakte van maar liefst 4000m2 en heeft spanten met een vrije overspanning van 56m… Meer lezen »


Uitbreiding uienbewaring Boekee Marknesse

Uitbreiding uienbewaring Boekee Marknesse Voor deze uienbewaring aan de Steenwijkerweg in Marknesse mochten we de dak- en wandbeplating met het nodige zetwerk geleverd en gemonteerd. De bewaring is geschikt voor ruim 500ton uien. Tussen de nieuwe en bestaande bewaring is een overkapping gerealiseerd als verwerkingsruimte of machine opslag. Project-informatie Leveren en monteren van: 350 m2.. Meer lezen »


Bedrijfspand TIP Trailers Services in Rotterdam Botlek

Uitbreiding bedrijfspand TIP Trailers Services in Rotterdam Botlek TIP Trailer Service heeft het pand in Rotterdam Botlek uitgebreid. Hiervoor mocht Van de Haar Dak-Wand de dak- en wandbeplating verzorgen. TIP Trailer Services biedt klanten uit de logistiek- en transportwereld oplossingen rondom leasing, verhuur, onderhoud, reparaties, en aanvullende diensten die waarde toevoegen. TIP Trailer Service heeft.. Meer lezen »


Nieuwbouw uienbewaring Evertsen in Zeewolde

Nieuwbouw uienbewaring Evertsen in Zeewolde Ook aan de Wulpweg in Zeewolde is geïnvesteerd in opslagcapaciteit. Fam. Evertsen in Zeewolde heeft een schuur laten bouwen van ruim 800m2. De schuur bestaat uit een machineberging en een bewaring voor uien van 444m2. De bewaring is voorzien van een roostervloer voor ventilatie. Project-informatie Leveren en monteren van: ruim.. Meer lezen »


Nieuwe kistenbewaring Vos te Bant

Nieuwe kistenbewaring Vos te Bant Ook bij deze kistenbewaring is beplating uitgevoerd door Van de Haar Dak en Wandbeplating. Deze uitbreiding bestaat uit een verwerkingsruimte  en drie bewaarcellen met een totale capaciteit van bijna 1500 kisten. Theo Vos is akkerbouwer in Bant (Noordoostpolder). In maatschap met zijn vrouw Hanneke heeft hij een akkerbouwbedrijf van 90.. Meer lezen »


Bedrijfspand Bosscher Zuidwolde

Bedrijfspand Bosscher te Zuidwolde Een prachtig project in Drenthe, waarvan de dakbeplating en wandbeplating door ons is geleverd en monteerd. De begane grond is een bedrijfshal, de 1e verdieping is kantoor en  de 2e verdieping is woning. Het ontwerp is van B+O Architectuur en Interieur B.V.  uit Meppel. Project-informatie Leveren en monteren van: 800 m2.. Meer lezen »


Distributiecentrum Miles Vianen

Nieuwbouw Distributiecentrum Miles te Vianen In februari 2017 is deze prachtige klus opgeleverd in Vianen. Het betreft een nieuw distributiecentrum met een vloeroppervlakte van 34.000m2 en een hoogte van 12,4m. Het is voorzien van maar liefst 38 laaddocks. Ter plaatse van de hoeken aan de voorzijde zijn de kantoren geplaatst. Het ontwerp van de gevels  is.. Meer lezen »


Bedrijfshal firma Martens te Tienray

Bedrijfshal te Tienray In  opdracht van Bouwbedrijf Jacobs deze bedrijfshal voorzien van dak- en wandbeplating. In combinatie met het houtwerk een fraai geheel geworden met oog voor detail. Project-informatie Verzorgen van: Veiligheidsvoorzieningen. Leveren en monteren van: 1590 m2 Sandwichpanelen golfprofiel dak JI Roof 60/100 mm, A-zijde Plastisol coating kleur Zwart, B-zijde Ral 9002. 610 m2 Sandwichpanelen Trapeziumprofiel.. Meer lezen »


Natuurboerderij Schouten te Veessen

Natuurboerderij te Veessen In opdracht van bouwbedrijf Jan Lagemaat BV deze natuurboerderij voorzien van de dakbeplating. Het dakpanprofiel-paneel zorgt voor een strak geheel in combinatie met het zwarte potdeksel. Bij deze nieuwbouw natuurboerderij is gekozen voor een duurzame bouw. Project-informatie Verzorgen van: Veiligheidsvoorzieningen. Leveren en monteren van: 2338 m2 Sandwichpanelen dakpanprofiel KS 1000 RT 45mm,.. Meer lezen »


Uitbreiding bedrijfspand Timmerfabriek Vermeer B.V. te Renswoude

Uitbreiding bedrijfspand Hierbij een mooi voorbeeld van een compact bedrijfspand. Door een strakke toepassing van sinusprofielen in combinatie met zetwerk ontstaat er een prachtig geheel. En omdat dit pand op een goed zichtbare locatie staat is een fraaie uitstraling van belang! Project-informatie Leveren en monteren van: 140 m2 stalendakplaten 0.75mm 106.250.750 HR 292 m2 systeemwand,.. Meer lezen »


Uitbreiding fabriek ABZ diervoeders te Eindhoven

Uitbreiding fabriek Dit werk hebben we gedaan in opdracht van Van Mourik Ede b.v. Werken op grote hoogte is heel gewoon bij de bouw en/of uitbreiding van diervoerderfabrieken. Zo ook hier. Positief gevolg hiervan is dat het dan ook al van verre zichtbaar is. En ons werk mag gezien worden. Dat mag gezegd. Project-informatie Leveren en.. Meer lezen »


Renovatie loods te Marknesse

Renovatie loods In te renoveren panden zitten niet altijd asbesthoudende materialen verwerkt. In dat geval wordt de renovatie door de medewerkers van onze Dak-Wand b.v. uitgevoerd. Zo ook dit project te Marknesse wat we uit hebben mogen voeren in opdracht van Bouwbedrijf P. Verwer uit Marknesse. De sloop- en demontagewerkzaamheden zijn bij deze renovatie niet door ons verzorgt. Project-informatie Leveren en.. Meer lezen »


Nieuwbouw fabriek Lamb Weston te Kruiningen

Nieuwbouw Fabriek te Kruiningen In juni 2015 deze prachtige fabriek opgeleverd te Kruiningen. Werk uitgevoerd in opdracht van Bouwbedrijf Sprangers, vestiging Terneuzen. Het betreft de nieuwe, moderne aardappelontvangst- en sorteerruimte op het fabrieksterrein van Lamb Weston te Kruiningen. Lamb Weston is een fabrikant van diepgevroren aardappelproducten. Project-informatie Verzorgen van: Veiligheidsvoorzieningen. Leveren en monteren van: 4240 m2 Stalen dakplaten type 106.250.750 HR. 1620.. Meer lezen »


Golfplaten dak op stallen te Margraten

Stallen te Margraten In april 2015 het golfplaten dak en wat beplating bij deze stallen opgeleverd. Werk gedaan in opdracht van Bouwbedrijf Jacobs bij Dhr. Conjarts. Mooi project geworden. Hieronder beknopt wat meer informatie over dit project. De foto’s spreken verder voor zich. Project-informatie Leveren en monteren van: 4540 m2 Vezelcement golfplaten SVK, kleur donkerblauw. 443 m2 Meerwandige Polycarbonaat lichtplaten… Meer lezen »


Uitbreiding hallencomplex Polynorm te Bunschoten

Uitbreiding hallencomplex In  opdracht van Heilijgers Bouw uit Amersfoort hebben we de dak- en wandbeplating mogen monteren voor de hal om de nieuwe ‘Persenlijn 5’ en voor de Schroothal. De hal voor de persenlijn betreft een productiehal  van 36 x 100 meter met een vrije hoogte van bijna 15 meter. In de persenhal komt een.. Meer lezen »


Dak- en wandbekleding toiletgebouw te Ermelo

Toiletgebouw te Ermelo In  opdracht van Bouwbedrijf Timmer uit Putten dit prachtige toiletgebouw mogen voorzien van dak en wandbekleding. Een schitterend herkenningspunt op het campingterrein van camping Brem en den te Ermelo. Geen standaard blokkendoosje, maar herkenbaar. En met aandacht voor detail uitgevoerd. Project-informatie Verzorgen van: Veiligheidsvoorzieningen. Leveren en monteren van: 104 m2 Sandwichpanelen dak.. Meer lezen »


Bedrijfsgebouw BTB Vastgoed te Bunschoten

Bedrijfsgebouw te Bunschoten In  opdracht van BTB Vastgoed b.v. dit bedrijfsgebouw te Bunschoten voorzien van stalen dak- en gevelbeplating. Functioneel gebouw geworden voor diverse doeleinden. Project-informatie Verzorgen van: Veiligheidsvoorzieningen. Leveren en monteren van: 920 m2 Stalen dakplaten type 106.250.750 HR, 0,75 mm SV. 370 m2 Sandwichpanelen wand CP 1100 Alpha 100 mm, A-zijde Terracoat Ral 9007, B-zijde Ral.. Meer lezen »


Montage sandwichpanelen bewaarplaats te Creil

Montage sandwichpanelen bewaarplaats te Creil In  opdracht van Bouwbedrijf Doorn een bewaarplaats voorzien van sandwich dak- en wandpanelen. Zodat ook bij deze bewaarplaats weer met zo min mogelijk energieverbruik de temperatuur op peil kan worden gehouden. Project-informatie Verzorgen van: Veiligheidsvoorzieningen. Leveren en monteren van: 1500 m2 Sandwichpanelen dak C 300 100/132 mm, A-zijde HPS Ultra, Antraciet. B-zijde in.. Meer lezen »


Bedrijfshal firma Schoonderwoerd te Cothen

Bedrijfshal te Cothen In  opdracht van Bouwbedrijf Invepro deze bedrijfshal voorzien van dak- en wandbeplating. In combinatie met het metselwerk een fraai geheel geworden met oog voor detail. Project-informatie Verzorgen van: Veiligheidsvoorzieningen. Leveren en monteren van: 1480 m2 Sandwichpanelen dak JI Roof 120/165 mm, A-zijde HPS coating kleur Merlin Grey, B-zijde Ral 9002. 545 m2 Sandwichpanelen wand CP 1000.. Meer lezen »


Montage dak en wand te Nieuwerkerk aan de IJssel

Loods Duijndam te Nieuwerkerk aan de IJssel In  opdracht van bouwbedrijf Invepro de montage dak en wand beplating verzorgt voor deze loods. Een geen alledaags model loods om de beplating aan te monteren. Mede daardoor een mooi project om te doen. Project-informatie Verzorgen van: Veiligheidsvoorzieningen. Leveren en monteren van: 485 m2 Profielplaten dak, 45.333.1000 profiel. A-zijde Prisma coating kleur Alaska.. Meer lezen »


Dak en wandmontage project KNHS te Ermelo

KNHS Endurancevereniging te Ermelo In  opdracht van Bouwbedrijf Noordersluis b.v. de dak en wandmontage verzorgt voor dit project. KNHS is de officiële overkoepelende organisatie voor hippische recreatie-, wedstrijd- en topsport in verschillende disciplines. Project-informatie Verzorgen van: Veiligheidsvoorzieningen. Leveren en monteren van: 4720 m2 Sandwichpanelen dak Falk TR 80/115. A-zijde HPS coating in de kleur Antraciet, B-zijde.. Meer lezen »


Jachtwerf Roelofsen te Harderwijk

Jachtwerf Roelofsen te Harderwijk In  opdracht van Van Panhuis Bouw uit Ermelo alle dak- en wandbeplating verzorgt voor de nieuwe jachtwerf Roelofsen te Harderwijk. Hier kunt u stallingsruimte huren voor uw boot in zomer en winter. Voorlopig hoopt Roelofsen op deze locatie weer voldoende ruimte te hebben. Project-informatie Verzorgen van: Veiligheidsvoorzieningen. Leveren en monteren van: 140 m2.. Meer lezen »


Dak en wand project Mopabloem te Rijsenhout

Mopabloem te Rijsenhout In  opdracht van bouwbedrijf Appelman b.v. de dak en wand mogen voorzien van beplating bij project nieuwbouw bedrijfspand Mopabloem te Rijsenhout. Mopabloem is een bloementeeltbedrijf die gespecialiseerd is in het broeien van tulpen op water. Vanuit Rijsenhout worden de tulpen kant en klaar verpakt geleverd over de hele wereld. Project-informatie Verzorgen van:.. Meer lezen »


Dak en gevelsystemen muziekhuis Souman te Hattemerbroek

Muziekhuis Souman te Hattemerbroek In opdracht van NTP Bouw b.v. uit Hattem hebben we de dak en gevelsystemen mogen leveren en monteren van het muziekhuis Souman te Hattemerbroek. Het is een prachtig pand geworden met een eigentijdse uitstraling. Daar zit onmiskenbaar muziek in. Project-informatie Verzorgen van: Veiligheidsvoorzieningen. Leveren en monteren van: 720 m2 Stalen dakplaten type 106.250.750.. Meer lezen »


Bedrijfspand te Stolwijk

Nieuwbouw bedrijfspand te Stolwijk In  opdracht van Bouwbedrijf Slingerland uit Nijkerk een bedrijfspand te Stolwijk voorzien van dak- en wandbeplating. Pand is gevestigd op een zicht locatie. Een fraaie uitstraling is dan van belang. En dat is gelukt. Project-informatie Verzorgen van: Veiligheidsvoorzieningen. Leveren en monteren van: 370 m2 Stalen dakplaten type 106.250.750 HR, 0,88 mm dik SV… Meer lezen »


Bedrijfsverzamelgebouw te Zaltbommel

Bedrijfsverzamelgebouw te Zaltbommel In  opdracht van Pennings Bouw b.v. hebben we de dak- en wandbeplating geleverd en gemonteerd voor nieuwbouw bedrijfsverzamelgebouw te Zaltbommel. Het is een pand geworden met een mooie uitstraling. Project-informatie Verzorgen van: Veiligheidsvoorzieningen. Leveren en monteren van: 1590 m2 Stalen dakplaten type 106R750 SV, dikte 0,75 mm. Binnenzijde voorzien van interieurcoating Ral 9002… Meer lezen »


Innovatie boerderij Klein Hierden te Kootwijkerbroek

Innovatie boerderij te Kootwijkerbroek Bij de innovatie boerderij Klein Hierden hebben we alle daken voorzien van vezelcement golfplaten. Incl. een aantal lichtplaten. Naderhand is dit project voorzien van zonnepanelen. Klein Hierden behoort tot de modernste kalverstallen van Nederland. Mooi om hieraan ons golfplaatje bij te hebben mogen dragen. Project-informatie Verzorgen van: Veiligheidsvoorzieningen. Leveren en monteren van:.. Meer lezen »


Bewaarplaats Beek te Dronten

Bewaarplaats te Dronten In  opdracht van Hedibouw weer mooie bewaarplaats mogen realiseren voor Dhr. Beek te Dronten. Elke keer weer mooie projecten om te doen, die bewaarplaatsen. Waarbij vakkundig en nauwkeuring werken een vereiste is. Project-informatie Verzorgen van: Veiligheidsvoorzieningen. Leveren en monteren van: 603 m2 Sandwichpanelen dak CP 1000 Delta+ 140/182 mm, A-zijde terracotta, B-zijde.. Meer lezen »


Autoshowroom-Garage van Putten te Stoutenburg

Autoshowroom te Stoutenburg In  deze prachtige autoshowroom met zijn vele mooie details is het gevaar niet denkbeeldig dat de aandacht voor de tentoongestelde auto’s verslapt. Voor garage van Putten is te hopen dat dit in de praktijk mee blijkt te vallen. Van de Haar heeft, net als bij ieder project, gewoon zoals gebruikelijk weer geprobeerd vakwerk af te.. Meer lezen »


Aardappelbewaarplaats Dorenbosch te Dronten

Aardappelbewaarplaats te Dronten Aardappelbewaarplaats in opdracht van Hedibouw gerealiseerd voor Dhr. Dorenbosch. Complete dak- en wandbeplating mogen verzorgen voor dit project. Ook deze bewaarplaats is, naast praktisch en functioneel, weer een pareltje geworden in het landschap. Project-informatie Verzorgen van: Veiligheidsvoorzieningen. Leveren en monteren van: 513 m2 Sandwichpanelen dak, CP 1000 Delta BL 100/142, A-zijde Antraciet, B-zijde.. Meer lezen »


Painthangar Qaps te Lelystad

Painthangar op vliegveld Lelystad Een niet alledaags project. Complete dak- en wandbeplating verzorgd voor deze modern ogende painthangar op vliegveld Lelystad. Een mooi project geweest om te mogen realiseren en een mooi referentieproject om naar te verwijzen. Project-informatie Verzorgen van: Veiligheidsvoorzieningen. Leveren en monteren van: 2100 m2 Staaldakplaten 106R750 0,75 mm SV en Staaldakplaten 158R750 0,75.. Meer lezen »


Aardappel bewaarplaats Waalkens te Lelystad

Prachtige aardappel bewaarplaats te Lelystad Een aardappel bewaarplaats bouw je niet om mooi te zijn. Een aardappel bewaarplaats moet in de eerste plaats functioneel zijn. Toch zou je soms bijna denken dat de nadruk op het uiterlijk ligt als je ze ziet staan in het polderlandschap. Project-informatie Verzorgen van: Veiligheidsvoorzieningen. Leveren en monteren van: 735.. Meer lezen »


Bedrijfsruimte Rotec te Ede

Bedrijfsruimte Rotec Deze fraaie bedrijfsruimte hebben we van dak- en wandbeplating mogen voorzien in opdracht van Bouwbedrijf van Middendorp uit Wekerom. Het is een mooi visitekaartje van het bedrijf geworden. Project-informatie Leveren en monteren van: 1250 m2 Stalen dakplaten. 470 m2 Systeemwand. 450 m2 Sandwichpanelen wand 80 mm dik. 60 m1 Polycarbonaat klikpanelen. De nodige zetwerken om.. Meer lezen »


Dak- en wandbeplating gemonteerd voor showroom te Barneveld

Autoshowroom De Kruijff te Barneveld Complete dak- en wandbeplating verzorgd bij dit project. Geen groot project. Wel een mooi project met de nodige details en met een hoogwaardige uitstraling. De auto’s komen in deze showroom zeker tot hun recht. Project-informatie Verzorgen van: Veiligheidsvoorzieningen. Leveren en monteren van: 173 m2 Staaldakplaten VD 106R/750 profiel, 1 mm, B-zijde Ral.. Meer lezen »


Filter- en Blowergebouw Waterschap Vallei & Eem te Amersfoort

Waterschap Vallei & Eem In opdracht van Konstruktiebedrijf Hiensch hebben voor Waterschap Vallei & Eem een filter- en Blowergebouw mogen voorzien van dak- en wandbeplating. Het is een gebouw wat puur functioneel moet zijn. Uiterlijk speelt doorgaans geen grote rol bij dit type projecten. Toch is het een mooi geheel geworden. Project-informatie Verzorgen van: Veiligheidsvoorzieningen… Meer lezen »


Showroom-Winkel De Haan te Genemuiden

Showroom-Winkel De Haan te Genemuiden In  2012 hebben we de renovatie van de showroom-winkel voor Herman de Haan bedrijfskleding voltooid. Het pand heeft weer een frisse en eigentijdse uitstraling gekregen en kan er weer even tegen aan. Project-informatie Verzorgen van: Gefaseerde uitvoering. Veiligheidsvoorzieningen. Leveren en monteren van: 660 m2 Staaldakplaten 0,75mm, 106R750 profiel, kleur Ral 9002 (wit). 410 m2 Systeemwand opgebouwd uit.. Meer lezen »


Rund-Jong en Melkveestal te Nieuw Buinen

Melkveestal te Nieuw Buinen Een niet alledaagse stal. Zo mag deze melkveestal te Nieuw Buinen wel omschreven worden Maar voor ons was het een mooi project om de dak- en wandbeplating voor te mogen leveren en monteren. Het resultaat mag er zijn en is een echte blikvanger geworden op het platteland. Project-informatie Monteren/verzorgen van: Houten wandgordingen. 530 m2 Dubbelwandige.. Meer lezen »