Wij verzorgen uw project van A tot en met Z

Van de Haar Dak- en wandbeplating levert en monteert voor allerhande projecten. Denkt u hierbij vooral aan bedrijfshallen in allerlei soorten en maten, kantoren, stallen, bewaarplaatsen en opslagloodsen. 

Een vast team van gemotiveerde, vakbekwame en VCA-gecertificeerde medewerkers, aangestuurd door een strakke organisatie, staat dagelijks voor u klaar om service en kwaliteit te leveren. Hierbij heeft zij de beschikking over een modern eigen machine- en gereedschapspark. 

<h3><strong>Wie zijn wij?</strong></h3>

Wie zijn wij?

Opgericht in 2003 als montage bedrijf, zijn wij gegroeid tot het huidige van de Haar Dak - Wand B.V. Een onderneming met ca. 15 vaste vakbekwame medewerkers, gespecialiseerd in leveren en monteren van complete dak- en gevelsystemen. Hierbij hebben we de beschikking over een modern eigen machine- en gereedschapspark. Wij zijn gevestigd op industrieterrein Harselaar-Oost te Barneveld. Centraal en daardoor efficiënt gelegen in het midden van het land.

<h3><strong>Wat doen wij?</strong></h3>

Wat doen wij?

Van de Haar levert en monteert dak- en wandbeplating voor hele diverse projecten in geheel Nederland. Hierbij kunt u denken aan grote schuren, stallen, bedrijfshallen en kantoren. Ook renovaties van daken en wanden, inclusief asbestsaneringen, worden door ons van A tot Z verzorgt. Voor een compleet overzicht van ons dienstenpakket, klik hier.

<h3>Wat kunt u van ons <strong>verwachten?</strong></h3>

Wat kunt u van ons verwachten?

Vanaf het eerste contact zijn wij uw betrokken partner. Door middel van duidelijk advies, heldere offerte en meedenken op het gebied van detaillering en materiaalkeuze, streven we samen met u naar een zo goed mogelijk eindresultaat. Al onze projecten worden na opdracht volgens een vast stramien afgewerkt. Voor u houdt dit in: snel een compleet overzicht vanaf aanvang werk tot oplevering.

<h3>Hoogwaardige materialen</h3>

Hoogwaardige materialen

De materialen en producten die we gebruiken worden evenals al onze leveranciers geselecteerd aan de hand van belangrijke items: Kwaliteit, Service en Prijs. Kwaliteit kun je namelijk alleen langdurig handhaven door ook goede service te verlenen. Daarom selecteren wij onze leveranciers bij voorkeur op deze punten en zijn wij onafhankelijk hetgeen merk en materiaal betreft. Op de hoogte blijven, verbeteren en steeds op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden is onze manier om bij de beste in onze branche te horen.

<h3><strong>Veiligheid</strong></h3>

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons heel hoog in het vaandel. Als bedrijf zijn we dan ook VCA- gecertificeerd. Tevens zijn we voortdurend op zoek naar betere manieren van veilig werken. Daarbij gaat het er ten eerste om dat we met mensen te doen hebben die beschermd moeten worden tegen gevaar. Het risico dat onveilig werken met zich meebrengt proberen we naast het laten volgen van VCA-cursussen, zoveel mogelijk te beperken door onze werknemers ook op hun eigen verantwoordelijkheid te wijzen.

<h3>Duurzaamheid en <strong>innovatie</strong></h3>

Duurzaamheid en innovatie

Duurzaamheid is te onderscheiden in diverse categorieën. Op sociaal gebied is dit een duurzame relatie met opdrachtgevers, werknemers en leveranciers. Verder zijn we ook voortdurend bezig om ook op het gebied van materiaalkeuze duurzaam bezig te zijn. Het kan daarom zijn, dat we niet altijd de goedkoopste oplossing voorstaan, maar dat op de lange termijn dit product wel het beste eindresultaat geeft.