Betrouwbaar en betrokken

Van de Haar Dak - Wand B.V. heeft ruime ervaring en is gespecialiseerd en in het leveren van dak- en wandbeplating voor bedrijfshallen, bewaarplaatsen, fabrieken, loodsen en stallen. We hechten waarde aan transparantie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Dit betekend dat we betrokken met u aan uw projecten bouwen..

<h3>Overzichtelijke <br /><strong> offerte </strong></h3>

Overzichtelijke
offerte

Na ontvangst van uw aanvraag gaan we aan de slag. We hebben onszelf realistische kaders gesteld waaraan we uw aanvraag toetsen. Al snel wordt dan voor u duidelijk of uw aanvraag passend is bij onze organisatie. Daarna werken we uw aanvraag uit.

- Een complete en overzichtelijke offerte
- Merk- en materiaalonafhankelijk
- Een persoonlijk gesprek waarin we de offerte toelichten en eventuele betere of goedkopere alternatieven kunnen voorstellen.

<h3>Zorgvuldige  <strong>werkvoorbereiding</strong></h3>

Zorgvuldige  werkvoorbereiding

Na akkoord op de offerte vindt er een interne overdracht plaats van de ‘verkoop’ naar de ‘werkvoorbereiding’. Ons systeem is dusdanig ingericht dat alle belangrijke informatie 1 op 1 aan de werkvoorbereiding wordt overgedragen. Hierdoor kunnen onze praktijk gerichte werkvoorbereiders uw wensen op een correcte manier vormgeven.

- Al in een vroeg stadium meedenken in bijvoorbeeld controle van staaltekeningen, praktische ontwerpen van aansluitingen.
- Alle projecten worden standaard volledig uitgetekend door middel van overzicht- en detailtekeningen.
- Volledig transparant: profielen, coatings en staaldiktes zijn voor iedereen inzichtelijk.

<h3>Betrokken  <strong>uitvoering</strong></h3>

Betrokken  uitvoering

Nadat we samen de werkvoorbereiding afgerond hebben, gaan we door naar de uitvoering. Voordat de uitvoering start bezoeken we het project voor een goede afstemming tussen de verschillende partijen. We vinden het namelijk belangrijk dat de uitvoering vlot en veilig verloopt.

- Werkvoorbereiders op de bouwplaats: korte lijnen en betrokken mensen
- Vaste voorman die het hele werk met zijn team uitvoert voor een beter resultaat
- Aaneengesloten montage: korte bouwtijd, snelle afronding

<h3>Hoogwaardig  <strong>eindresultaat</strong></h3>

Hoogwaardig  eindresultaat

Het doel van onze werkwijze is het leveren van een hoogwaardig eindresultaat. Mooie projecten bouw je samen. Daarom doen we ons best uw project ook een beetje van ons te maken. Mochten er achteraf nog vragen zijn, dan lossen we dit samen met u op.

- Uw project: onze zorg
- Nakomen van afspraken
- Van A tot Z: betrokken en betrouwbaar

 

Spreken de genoemde punten u aan? Graag willen wij met u samenwerken!